Webový vývojář a projekťák | Štěpán Mátl

Zásady ochrany osobních údajů

Přejít zpátky na úvodní stranu ›


Správce osobních údajů

Osobním údajem se rozumí jakákoliv informace, případně kombinace více informací, které lze využít k identifikování konkrétní fyzické osoby (např. jméno a příjmení, e-mail, IČO, lokace nebo IP adresa).

Správcem osobních údajů podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „GDPR“) je:

Štěpán Mátl se sídlem Březinova 5479/112a, 586 01 Jihlava
IČO: 07050992
Kontaktní e-mail: mail@stepanmatl.cz
(dále jen „Správce“)

Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.


Důvody zpracování osobních údajů


Přehled zpracovávaných osobních údajů

Důvod Účel Údaje Zdroj údajů Příjemci (zpracovatelé)
Plnění smlouvy Vyřízení dotazu nebo poptávky Jméno, e-mail, případně další sdělené osobní a kontaktní údaje E-mail, kontaktní formulář Subdodavatelé, e-mailové služby, cloudová úložiště
Plnění smlouvy Vedení účetnictví Jméno a příjmení, adresa, fakturační a dodací údaje, telefon, e-mail Klientská komunikace, faktury, smlouvy Subdodavatelé, e-mailové služby, cloudová úložiště
Oprávněný zájem Klientská péče a podpora, zasílání obchodních sdělení Jméno a příjmení, e-mail, telefon Klientská komunikace Subdodavatelé, e-mailové služby, cloudová úložiště
Oprávněný zájem Analýza návštěvnosti, odhalování chyb serveru, prevence podvodů a útoků Identifikátory uživatelů, IP adresy Pohyb uživatele na webu, zobrazení chybové stránky Google Analytics, hostingové služby

Doba uchovávání údajů


Používání cookies

Tento web ke svému provozu využívá technologii cookies. Cookies jsou malé soubory, který Váš prohlížeč čte nebo ukládá na Vašem koncovém zařízení (počítači, mobilu). Díky cookies je web schopen zapamatovat si Vaše volby nebo třeba obsah nákupního košíku.

Podle účelu dělíme cookies do kategorií:

Informace o používaných cookies, kromě nezbytných a funkčních:

Kategorie cookies Služba a odkaz na více informací
Analytické a výkonnostní cookies Google Analytics

Doba platnosti cookies je maximálně 2 roky.

Zakázat nebo omezit používání cookies můžete změnou nastavení vašeho prohlížeče, avšak některé funkce webu pak nemusí fungovat správně. Nastavení cookies se u jednotlivých prohlížečů liší, více informací na odkazech:


Vaše práva

Pomocí výše uvedeného kontaktního e-mailu můžete uplatnit:

Pokud nebudete s řešením Vaší žádosti spokojeni, můžete také podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.


Závěrečná ustanovení


Tyto podmínky nabývají účinnosti dne 25. 5. 2018.


© 2018 Štěpán Mátl - webový vývojář a projekťák

IČO: 07050992 | Ochrana osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.     OK   Další informace